LCHF-recept

Stekt ost

Att steka ost med grönsaker är typiskt för norra Italien, särskilt i alpregionen. Bra LCHF-mat eftersom det innehåller inga kolhydrater.

 

Stek lite färsklök med svamp i olivolja.

 

Tärna en hårdost. Gärna en bättre ost från Italien eller Schweitz. Det går med ostskalkarna i kylen också, prova dig fram.

 

Du ska ha betydligt mer ost än lök och svamp.

 

När löken och svampen börjar bli färdiga häller du i osten. Låt den smälta och rör om. Se till att osten får mycket stekyta.

 

Smaksätt med peppar och kanske lite mer olivolja. Var försiktig med saltet, osten är salt i sig själv.

 

Servera!

 

Detta är nog mitt godaste LCHF-recept. Dessutom är det snabbt att laga och ser snyggt ut.

 




 
Kommentarer
 
 
Martin  
 

Låter gott och enkelt. Ska osten smälta eller ska den ha stekyta...?

Mvh

 
Jenay  (vunbuwrpq.com)
 

Heckuva good job. I sure apcrepiate it.

 
Elora  (nwshqadxazn.com)
 

Fillnay! This is just what I was looking for. http://jjvrldvmwel.com [url=http://punizu.com]punizu[/url] [link=http://odjcmuzc.com]odjcmuzc[/link]

 
Mimosa  (lamfjc.com)
 

That's a posting full of inithgs! http://lixgyrx.com [url=http://fmkmgawznu.com]fmkmgawznu[/url] [link=http://ispcmlr.com]ispcmlr[/link]

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till artikelsamling
 
 
 
Om länken
Datum: 2009-07-06
Taggar:  Svamp Ost Lättlagat Vegetariskt
Kategorier:  Egna LCHF-recept
Antalet besök:  13972